Tigla Metalica Caretta

Sistem profesional de învelitoare acoperiș

Tigla Metalica Caretta

Tigla Metalica Caretta este o tabla tip tigla premium cu accesorii de cea mai bună calitate și un sistem pluvial rectangular mai eficient decât soluțiile clasice.

Oferim peste 25 de nuanțe de culoare RAL pe 3 tipuri de finisaje (Briliant, Mat Structurat și Semilucios), atât pentru Tigla metalica Caretta, cât și pentru sistemul pluvial sau accesorii.

Tigla metalica Caretta

MEDITERAN PLUS

Tigla metalica Caretta

ALPIN 3D PLUS

Tigla metalica Caretta

MEDITERAN 

Tigla metalica Caretta

Alpin 3D

Țiglă metalică Mediteran PLUS

 • Model înalt cu rezistență mecanică superioară
 • Design elegant similar țiglei ceramice clasice
 • Reduce transferul de căldură cu 38% pe timp de vară
 • Reduce zgomotul între 30% și 40%
 • Absoarbe și reține până la 1000 g/m2 de apă din condens
 • Protecție suplimentară împotriva coroziunii
 • Rezistă la bacterii și mucegaiuri
 • Ignifug (rezistență la foc clasa A2-s1)
 • Reduce valoarea totală a acoperișului cu 15-20%.

Țiglă Metalică Alpin 3D PLUS

 • Model jos, ușor de întreținut și curățat
 • Reduce transferul de căldură cu 38% pe timp de vară
 • Reduce zgomotul între 30% și 40%
 • Absoarbe și reține până la 1000 g/m2 de apă din condens
 • Protecție suplimentară împotriva coroziunii
 • Rezistă la bacterii și mucegaiuri
 • Ignifug (rezistență la foc clasa A2-s1)
 • Reduce valoarea totală a acoperișului cu 15-20%

Tigla metalica Mediteran

 • Model înalt cu rezistență mecanică superioară
 • Decupajul 3D pe conturul țiglei, permite suprapunerea optimă a colilor rezultând pierderi minime de material
 • Capacitate ridicată de degajare a stratului de zăpadă și de evacuare a apei
 • Design elegant similar țiglei ceramice clasice
 • Aspect natural și robust

Tigla Metalica Alpin 3D

 • Greutate specifică redusă datorită faptului că profilul are o înălțime mai mică
 • Model jos, ușor de întreținut și curățat
 • Design clasic care asigură o bună vizibilitate
 • Ușor de montat

Tigla metalica sau tabla tip tigla reprezintă soluția cea mai răspândită în rândul construcțiilor rezidențiale pentru realizarea sistemelor complete de acoperișuri. Utilizarea sa reprezintă cea mai bună variantă din punct de vedere economic și calitativ. Acest material de construcție este  perfect din toate puctele de vedere, asigură faptul că acoperișul este sigur și nu îți va provoca probleme de sănătate mai târziu în viața.

Pentru a realiza un acoperiș  care să se evidențieze prin frumusețea arhitecturală și să impresioneze prin rezistență la intemperii, este necesară adăugarea accesoriilor, care au scopul de a completa învelitoarea și a sistemului pluvial ce are rolul de a proteja construcția de infiltrare a apei în fundație și pereți. Acestea vor fi alese în funcție de modelul, culoarea și grosimea țiglei metalice.

Tigla metalica este conceputa pentru a rezista fenomenelor fizice (ploaie, ninsoare, grindina), asadar acoperisul din tigla metalica nu va fi afectat de acestea. Tigla metalica cunoscuta popular sub denumirea de table tip tigla sau table pentru acoperis este cel mai modern tip de invelitoare ale carei avantaje in fata altor tipuri de acoperis sunt: greutate scazuta, varietate mare dde culori(atat clasice cat si moderne), montaj rapid si usor chiar si pe suprafete curbate sau foarte inclinate.

O alta caracteristica pe care o aduce tabla tip tigla consta in durata de viata egala cu structura acoperisului, daca este montata conform recomandarilor oferite de producator.

Se poate opta pentru un acoperis din tabla tip tigla cu strat mat sau tabla tip tigla cu strat lucios si o gama larga de modele.

Intrebări frecvente

DE CE AI ALEGE TABLĂ TIP ȚIGLĂ?

Durată de viață. Un acoperiș din țiglă metalică, dacă este montat conform recomandărilor specialiștilor, trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani. Țigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de țiglă metalică nu va fi afectat de acestea.

Greutatea. Rezistența și greutatea redusă fac din țigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare. Pe un acoperiș de 200 mp se va așeza o greutate de 1.000 kg în cazul țiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg în cazul țiglei clasice.

Etanșeitate. Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu suruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare.

Rezistență la foc. Grad ridicat de rezistență la propagarea și răspândirea focului

Estetica. Acoperișul trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii . Țigla metalică este singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.

Țigla metalică denumită popular și tablă tip țiglă sau simplu, tablă pentru acoperiș, reușește să înglobeze aceste caracteristici, fiind un produs ce permite libertate deplină la alegerea culorii și finisajelor. O altă caracteristică importantă pentru țigla metalică este aceea că permite montajul pe suprafețele curbate sau foarte abrupte.

Se poate opta pentru un acoperiş din țiglă metalică: ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne, două variante de acoperire finală, cu strat lucios sau mat şi o gamă largă de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, pregătit să protejeze pentru un timp îndelungat.

CARE ESTE CEA MAI BUNĂ TABLĂ TIP ȚIGLĂ?

Nu putem cataloga un anumit model ca fiind cel mai bun, fiecare acoperis are caracteristicile sale particulare de care trebuie sa se tina cont in alegerea tipului de tigla metalica. De exemplu daca planul acoperisului este alcatuit din parti dreptunghiulare tigla metalica folosita este diferita fata de cea folosita pentru un acoperisi format din parti triunghiulare, deoarece pierderile sunt diferite.

CARE ESTE PREȚUL PE MP DE TABLĂ TIP ȚIGLĂ?

Pentru cele mai multe persoane pretul tiglei metalice pe metrul patrat este primordial in alegerea unei invelitori pentru acoperis, acest lucru este total eronat. Tigla metalica ieftina inseamna, de cele mai multe ori, un produs de o calitate slaba , care dupa un timp foarte  scurt se va deteriora si va trebui inlocuit dubland sau chiar tripland costurile raportate la perioada de timp. Pretul unui metru patrat de tigla metalica nu indica costul total al acoperisului, pe langa panourie de tabla tip tigla obligatoriu trebuie sa achizitionam folia anticondens care este indispensabila, accesoriile si bineinteles sistemul pluvial.

DE CE TREBUIE SĂ MAI ACHIZIȚIONEZ ȘI FOLIA ANTICONDENS?

Folia anticondens este extrem de importanta deorece ea asigura protejarea   structurii  acoperisului impotriva infiltratiilor aparute in urma condensului. Atunci cand  acesta folie nu este montata, condensul creat pe spatele panourilor de table va intra in elemetele ce formeaza structura acoperisului si dupa o perioada scurta de timp se va instala mucegaiul. Tigla metalica beneficiaza de o folie speciala sintetica pe partea inferioara, asigurand astfel o protective ridicata anticondens si reduce considerabil transferul termic si nu in ultimul rand actioneaza ca un izolator fonic.

CÂT ARE GARANȚIE TABLA TIP ȚIGLĂ COMERCIALIZATĂ DE DUMNEAVOASTĂ?

In functie de produsul ales de dumneavoastra  garantia tiglei metalice pe care o comercializam  ajunge pana la 50 de ani.

CARE ESTE CEL MAI BUN PRODUCĂTOR DE TABLĂ TIP ȚIGLĂ METALICĂ?

Este greu de subliniat cel mai bun producator de tigla metalica! Dupa parerea mea cel mai bun producator de tigla metalica este acela care ofera o ambutisare calitativa, accesorii de buna calitate necesare intalarii corecte si nu in ultimul rand un sistem pluvial aspectuos si util necesar unui acoperis de tip tigla metalica.

Gama de culori Tigla Metalica Caretta

Call Now Button