ȚIGLĂ METALICă STAR

Star este un profil modern si practic de tigla metalica, care, din punct de vedere estetic se aseamana mult cu tigla ceramica. 

Avantajul profilului este simetria cutei, fapt care permite montajul atat de la dreapta la stanga, cat si de la stanga la dreapta, precum si decupajul dupa contur care face ca imbinarile dintre foi sa fie invizibile. 

Profilul Star este disponibil intr-o gama variata de culori, iar pretul foarte avantajos il recomanda ca fiind una dintre cele mai bune si echilibrate solutii din piata.

Tigla metalica Star- sectiune

Informații tehnice
Tip profilStar
MaterialTabla otel prevopsita
Clasa otelS 250 GD – S 280 GD
Greutate (kg/m²)4.2 – 5.6
Grosimi disponibile (mm)0.5 | 0.55
Latime utila (mm)1100
Lungime minima – maxima (mm)390 – 4940
Acoperire minima de zinc (g/m²)275
Strat acoperire vopsea lucios (µm)Lucios 25 PVDF 25
Strat acoperire vopsea mat (µm)Mat 35 PUR NOVA 55 NATUR 50
Inaltime cuta (mm)27
Lungime pas (mm)350 | 400
Panta minima (˚)14

PUR NOVA

PUR NOVA, se remarca prin calitatea premium a vopselei, grosimea de 55 µm a stratului de vopsea, rezistenta sporita impotriva zgarieturilor si protectia extinsa contra depigmentarilor, fiind unul dintre cele mai durabile finisaje din piata de profil.

NATUR

Textura inedita a finisajului NATUR complimenteaza aspectul rustic al profilului Teck prin naturaletea lemnului, iar grosimea de 50 µm a stratului de vopsea si protectia superioara de Zinc, de minim 275 g/m2 ofera o durata de viata de peste 50 ani.

PALETAR CULORI METIGLA STAR

STRUCTURA VOPSELEI

Tabla prevopsita utilizata de Metigla in procesul de productie este realizata din otel de calitate superioara (1), galvanizat la cald, cu protectie de zinc de minim 275 g/m² (2), ce ii confera rezistenta la coroziune si o durata de viata de peste 50 ani, in conditii normale de mediu.

Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat, cu acoperire de pasivant (3), strat primar de protectie (4) si strat de vopsea (5). Stratul exterior de protectie (5) utilizat de Coilprofil este de mai multe tipuri: Polyester (lucios – SP de 25 µm sau mat – SPM de 35 µm), PVDF (polifluorura de viniliden) de 25 µm, PUR NOVA de 55 µm si NATUR de 50 µm.

Pe partea interioara, tabla are acoperire de pasivant, strat primar si Polyester sau acrilic de 10 µm (6).

PIESE DE FINISAJ

Coama

Dolie

Bordura fronton

Fronton

Bordura calcan

Opritor zapada

Documentatie produs:

Fisa tehnica Metigla Star

Manual montaj Metigla Star

Documentatie generala:

Brosura Metigla Rezidential

Certificat garantie Metigla – Rezidential