Tigla metalica Metigla

Sistem profesional de învelitoare acoperiș

Tigla metalica Metigla

Tigla metalica Metigla imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Modelele de tigla metalica ClasStar si Mira, produse de Metigla, respecta cele mai inalte standarde de calitate din industrie, reusind totodata sa ofere un pret foarte atractiv. De asemenea, sunt special concepute cu decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile.

Tigla metalica Metigla are o durata de viata de peste 50 de ani de la montajul acoperisului, respectand conditiile normale de mediu.

AVANTAJE TIGLA METALICA METIGLA

Rezistenta in timp

Este realizată din otel structural cu protectie superioara de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura si rezistenta in timp a culorii la actiunea nociva a factorilor de mediu.

Îmbinare perfectă

Profilele din tigla metalica produse de Metigla se imbina perfect si, astfel, protejeaza casa la intemperii: vant, ploaie, zapada etc.

Estetic

Tigla metalica se adapteaza oricarui stil arhitectural, fiind potrivita atat proiectelor traditionale, cat si celor moderne.

Garanție extinsă

Garantia acordata de Metigla acopera riscurile decolorarii, exfolierii si perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

DEPOZITARE

In cazul in care este necesara depozitarea produselor inainte de montaj, tigla metalica se va amplasa in pozitie inclinata, pe traverse din lemn uscat, in interiorul depozitelor sau in alte spatii de depozitare inchise, intr-un loc uscat si bine ventilat, ferite de intemperiile ce pot afecta starea acestora.

Se recomanda ca depozitarea produselor sa se realizeze pentru o perioada de maxim 30 zile.

MONTAJ

La taierea tiglei metalice se recomanda utilizarea foarfecelor manuale sau electrice pentru taiat tabla. Este interzisa utilizarea polizorului unghiular sau a oricaror unelte care produc supraincalzire in zona de debitare. Spanul rezultat din activitatea de debitare sau perforare a tiglei trebuie indepartat imediat, cu ajutorul unei perii.

Folia adeziva de protectie va trebui indepartata la finalizarea montajului.

MANIPULARE SI TRANSPORT

Tigla metalica se livreaza in pachete infoliate, incarcate in mijloacele de transport cu ajutorul motostivuitoarelor si asezate pe suporti de protectie. Suportii sunt plasati la o distanta de un metru, pentru a evita deformarea foilor de tabla.

In timpul deplasarii se recomanda asistarea pachetului cu chingi, pentru a se evita deplasarea in interiorul mijlocului de transport.

Descarcarea se va realiza cu ajutorul unui motostivuitor automat sau manual, cu respectarea regulilor specifice de manipulare.

Pentru a nu afecta forma in zonele de ambutisare, foile cu lungime mare vor fi ridicate din lateral si transportate pe cant.

Profil CLAS

Profilul de tigla Clas este caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri arhitecturale. Panta minima la care poate fi utilizat acest tip de profil este de 8°.

Profil STAR

Cu un design actual, Star aduce un plus de rezistenta acoperisului, dublat de un aspect simetric al profilului si un montaj usor. Din punct de vedere estetic, Star se aseamana cel mai mult cu tigla ceramica.

Profil MIRA

Tigla metalica Mira confera eleganta si o personalitate aparte acoperisului, fiind o alegere perfecta pentru casele cu arhitectura inspirata din zona mediteraneana.

Profil TECH

Tigla metalica Teck recreeaza aspectul acoperisului traditional din sindrila, pe care il imbina cu toate caracteristicile unui acoperis metalic modern.

Parerile clientilor nostri:

Tabla tip tigla Bilka

Claudiu, București spune: Am facut alegerea cea mai buna, cel mai bun raport calitate pret al tiglei metalice, calitatea superioara a serviciilor de consiliere si montaj ma fac sa va recomand cu drag.

Tigla metalica Metigla

Alex, Pitești spune: Din punctul meu de vedere sunteti cea mai sigura alegere pentru un acoperis executat ‘’ca la carte”. Si spun asta pentru ca serviciile au fost de departe cele mai profesioniste.

Tabla tip tigla Bilka

Iulian, Pitești spune: Ireprosabil, am fost impresionat de tot, pana si mesterilor nu le venea sa creada ca azi am comandat
acoperisul iar adoua zi l-am primit

Tabla tip tigla Metigla

Petre, Argeș spune: Multumesc pentru sugetiile si solutiile oferite, m-ati scapat de eventuale dureri de cap provocate de acoperis.

Tigla Metalica Bilka

Andra, Campulung spune: Cea mai buna alegere, costul pe mp de tabla tip tigla inclusiv montajul a fost mult sub cele de pe piata.

Tabla cutata Metigla

Mitică, Dâmbovița spune: Multumesc pentru masurile si calculul acoperisului care au fost asa de exacte incat pierderile au fost foarte mici iar ce s-a taiat la cap de rand s-a refolosit.

Tabla tip tigla Novatik

Luca, Găești spune: Tocmai am incheiat cu success invelirea casei, vreau sa va multumesc pentru promtitudine si fiindca mi-ati expus de la inceput intreg procesul, totul a decurs conform planului intocmit.

Tigla metalica Bilka

Cătălin, Ilfov spune: Buna ziua, cu ajutorul tiglei metalice si echipei de lucru pusa la dispozitie de dumneavoastra acoperisul meu a fost readus la viata, acum este mult mai aspectos si mai rezistent.