Sistem pluvial Caretta

Noul Sistem Pluvial Caretta rectangular – unic ca performanta și aspect! Certificat de garanțe de 30 de ani!

 

SISTEM PLUVIAL CARETTA RECTANGULAR

AVANTAJE SISTEM PLUVIAL CARETTA RECTANGULAR

Pentru solutiile complete de acoperis din tigla metalica mata, sistemele pluviale sunt singurele care ofera un aspect identic cu tigla metalica, fara diferente de material sau culoare. Burlanele sunt prevazute cu striatii care au rolul de a permite dilatarea pe timp de vara (la temperature ridicate) sau contractarea materialului in timpul iernii(la temperature scazute), prevenind deteriorarea acestora in timp.

Z

SISTEM PLUVIAL CARETTA COMPLET

Un acoperis nu poate fi durabil, eficient si estetic fara un sistem pluvial. Un acoperis complet din tabla tip tigla  este compus din jgheaburi, burlane, elemente de legatura, elemente de susținere, coturi, colectoare de apa si colțare care au  un rol deosebit de important in prevenirea infiltratiilor si protectia imobilului.

b

DESIGN DIFERIT

Sistemul pluvial rectangular  are un design unic care asigura o eficienta crescuta deoarece jgheaburile sunt mult mai rezistente si au o capacitate sporita de colectarea a apei.

1

VOLUM UTIL CU 30% MAI MARE

Jgheaburile rectangulare  au un volum util cu 30% mai mare si rezistență superioară comparative cu  jgheaburile clasice semirotunde.. Chiar si la un debit ridicat, apa nu poate iesi in afara jgheabului, datorita formei aceasta este  oprita de marginea  curbata inspre panta de scurgere.

GAMA DE CULORI

Sistemul pluvial  este singurul realizat din finisaj similar tiglei metalice  pentru un aspect unitar si elegant. Asadar suntem singurul producator de jgheaburi,  burlane si accesorii care se regasesc si in varianta de finisaj mat, precum tigla metalica.

Z

Sistemele pluviale pe care le comercializăm oferă performanță !

Gama de culori Briliant