Sistem pluvial Bilka

Sistem complet de drenaj

Sistem pluvial BILKA 

Z

Caracteristici și avantaje:

Sistemul pluvial numit şi sistem de evacuare controlată a apei pluviale de pe acoperiş sau sistem de colectare şi scurgere a apelor pluviale, aşa cum ȋi spune şi numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperiş şi a o direcționa către sistemul de canalizare.

Un Sistem pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.

Z

Materia Prima

Producerea elementelor pentru sistem pluvial Bilka se bazează pe tehnologia suedeză, întrucât folosește oțelul suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prelaq Nova conferă produselor o suprafață de netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistență solidă la acțiunea apei de ploaie și a agenților poluanți din atmosferă.

Cele cinci straturi care conferă și protejează banda metalică garantează rezistența la coroziune a fiecarui element și conferă o foarte lungă durată de viață acestor produse. Acesta este motivul pentru care acest sistem pluvial BILKA oferă garanții pentru o rezistență foarte îndelungată în timp și singura operație de întreținere pe care o necesită este redusă la simpla curațare de murdărie a jgheaburilor.

Date tehnice Sistem pluvial Bilka

1 – Oțel     2 – Strat zinc      3 – Strat primer      4 – Strat pasivare      5 – Prelaq NOVA

ParametruValoareNormă
UtilizareExterior
Grosimea suprafeței50 µm/50 µmISO 2808
Toleranța grosimii suprafeței6 µm EN 10 169-1
Luciu1T (întunecos) – 2T (Strălucitor)EN 13523-2
Raza interioară minimă de îndoire40EN 13523-7
Temperatura minimă de formare+ 15 °C
Rezistența la impact8EN 13523-5
DuritateHB-FEN 13523-4
Temperatura maximă de lucru+ 100 °C
Categoria UVRUV3prEN 10169-2
Categoria de rezistență la corodareRC4prEN 10169-2
Variația culorilor+ 100 °C

Sistemul Pluvial BILKA este disponibil în două grupe dimensionale, 150/100, 125/90 și totodată accesibil în 12 variante coloristice, dar și în varianta ALUZINC, cu garanție de 25 de ani pentru coroziune. Dimensiunile și variantele coloristice dau posibilitatea realizării unor combinații individuale care să fie cât mai potrivite și să se asorteze culorii acoperișului.

Ghid montaj sistem pluvial Bilka

Parerile clientilor nostri:

Sistem pluvial Bilka

Radu, București spune: Am facut alegerea cea mai buna, cel mai bun raport calitate pret pentru sistem pluvial Bilka, calitatea superioara a serviciilor de consiliere si montaj ma fac sa va recomand cu drag.

Sistem pluvial Bilka

MIhaela, Pitești spune: Din punctul meu de vedere sunteti cea mai sigura alegere pentru o lucrare executata ‘’ca la carte”. Acum am un sistem pluvial Bilka nou nout si nu mai am probleme cu sistemul de drenaj.

Sistem pluvial Bilka - o alegere excelenta

Marius, Pitești spune: Ireprosabil, am fost impresionat, pana si meseriasilor nu le venea sa creada ca azi am comandat sistemul pluvial, iar adoua zi l-am primit