Doriti sa achizitionati tabla tip tigla sau accesorii acoperis? Vechiul acoperis va creeaza probleme si doriti un sistem nou pentru acoperis? Noi va putem ajuta! Distribuim in toata tara, tabla tip tigla, tabla cutata, tabla plana, tabla faltuita, sistem pluvial si accesorii acoperis necesare construirii sau renovarii unui acoperis de cea mai buna calitate.

Sistemele complete pentru acoperiș oferite de AcoperisTop pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, include și accesorii acoperis și elemente de siguranță care nu trebuie să lipsească. Acestea au rolul de a completa instalarea țiglei metalice asigurând protecția acoperișului.

Accesorii acoperis

Sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și tehnologie de ultimă generație.

Accesorii acoperis tigla metalica

Accesorii acoperis sistem pluvial

De ce tabla tip tigla si accesorii acoperis?

Acoperișurile metalice ondulate au fost folosite de sute de ani pentru a acoperi construcțiile acelor vremuri, ca de exemplu: halele, hambarele, fabricile industriale, în general, sunt percepute ca fiind practice, funcționale și aspectoase.

Materialele metalice folosite la conceperea acoperișurilor sunt durabile, ușoare, rezistente la foc și rezistente în timp. Toate aceste calități sunt motivele pentru care sunt atât de populare în acest moment.

Parerile clientilor nostri:

Tabla tip tigla Bilka

Claudiu, București spune: Am facut alegerea cea mai buna, cel mai bun raport calitate pret al tiglei metalice, calitatea superioara a serviciilor de consiliere si montaj ma fac sa va recomand cu drag.

Tigla metalica Carreta

Alex, Pitești spune: Din punctul meu de vedere sunteti cea mai sigura alegere pentru un acoperis executat ‘’ca la carte”. Si spun asta pentru ca serviciile au fost de departe cele mai profesioniste.

Tigla metalica Bilka

Iulian, Pitești spune: Ireprosabil, am fost impresionat de tot, pana si mesterilor nu le venea sa creada ca azi am comandat
acoperisul iar adoua zi l-am primit

Tabla tip tigla

Petre, Argeș spune: Multumesc pentru sugetiile si solutiile oferite, m-ati scapat de eventuale dureri de cap provocate de
acoperis.

Tigla Metalica Wetterbest

Andra, Campulung spune: Cea mai buna alegere, costul pe mp de tabla tip tigla inclusiv montajul a fost mult sub cele de pe
piata.

Tabla cutata

Mitică, Dâmbovița spune: Multumesc pentru masurile si calculul acoperisului care au fost asa de exacte incat pierderile au fost
foarte mici iar ce s-a taiat la cap de rand s-a refolosit.

Tabla tip tigla Novatik

Luca, Găești spune: Tocmai am incheiat cu success invelirea casei, vreau sa va multumesc pentru promtitudine si fiindca mi-ati expus de la inceput intreg procesul, totul a decurs conform planului intocmit.

Tigla metalica Bilka

Cătălin, Ilfov spune: Buna ziua, cu ajutorul tiglei metalice si echipei de lucru pusa la dispozitie de dumneavoastra acoperisul meu a fost readus la viata, acum este mult mai aspectos si mai rezistent.