tigla metalica novatik

CLASSIC DUO – PANOU METALIC

CLASSIC DUO MAT

CLASSIC DUO HIGH COAT

15

ANI


GARANȚIE
ESTETICĂ

25

ANI


GARANȚIE
TEHNICĂ

PROFIL BIMODULAR

Designul bimodular și simetria profilului Novatik CLASSIC DUO fac din acesta unul dintre cele mai eficiente tipuri de învelitori metalice în privința instalării, acestea garantând o montare ușoară și rapidă, minimizând pierderile tehnologice. Clasicul rămâne un stil universal, atemporal, ce se adaptează oricărui proiect și se bazează pe eleganță și rafinament. Novatik CLASSIC DUO deși păstrează toate aceste atribute ale stilului, se bucură totodată de avantajele tehnologiei moderne în materie de acoperișuri, oferind utilizatorilor, pe lângă un aspect perfect armonizat, siguranță prin durabilitate.

SISTEM DE FIXARE 

Novatik CLASSIC DUO este produsul care vine în întâmpinarea nevoilor montatorilor de a avea și un sistem cu montaj clasic, pe șipcă, folosind pentru fixare șuruburile cu garnitură. Designul accesoriilor a fost ales în așa fel încât făltuirea să nu mai fie obligatorie, sistemul de acoperiș integrând o gamă completă de accesorii pentru etanșare și ventilație.

<< Pentru mai multe informații tehnice, dă click pe imagine!

AVANTAJELE NOVATIK CLASSIC DUO

– Cea mai economică soluție Novatik pentru învelitoare, până la 20% mai puține pierderi tehnologice în timpul montajului, în comparație cu alte tipuri de învelitori metalice produse în panouri mari.

– Designul și tehnologia modernă de fabricație a profilelor Novatik CLASSIC DUO se traduce prin simetria perfectă a acestora, făcându-le ușor de îmbinat și asigurând suprapunerile împotriva oricăror infiltrații accidentale.

– Greutatea redusă și designul optim al panourilor metalice Novatik CLASSIC DUO garantează funcția de siguranță a acoperișului și buna funcționare a acestuia.

– Siguranța sporită în caz de cutremur sau incendiu.

– Instalare ușoară și rapidă.

– Nu necesită întreținere specială.

STRATURI 

1. Polyester Mat 35 μm / Polyurethan/Polyamid 50 μm;

2. grund;

3. acoperire ZnMg / Zn;

4. oțel;

5. acoperire ZnMg / Zn;

6. Polyester 10 μm / Epoxid 10 μm.

Oțel:
voestalpine

CULORI

CLASSIC DUO MAT

CLASSIC DUO HIGH COAT

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ ROTUNDĂ

DOLIE

ȘORȚ DE STREAȘINĂ

ELEMENT RACORD

ȘORȚ PICURĂTOR

PAZIE

COAMĂ RECTANGULARĂ

PARAZĂPEZI BARĂ

SFÂRTECĂTOARE

PARAZĂPEZI PROFIL SIGMA

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

VENTILAŢIE DE CÂMP/SANITARĂ

PODEST

SCARĂ ACCES

TREAPTĂ

COȘ AERISIRE ȘI VENTILAŢIE

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR