Sistem pluvial Novatik

“ACOPERIȘ PENTRU NOUĂ VIEȚI, GARANTAT DE EXPERȚI!”

Sistem pluvial Novatik

Potrivit pentru

Sistemul rectangular Quadra vine în întâmpinarea celor care doresc un sistem modern și tradițional în același timp (în perioada interbelică jgheaburile și burlanele rectangulare erau extrem de populare). Acest sistem poate fi asociat ușor cu orice tip de invelitoare, în ultima vreme arhitecții propunându-l în special în cazul învelitorilor din table fălțuită și prefălțuită. Nu în ultimul rând, sistemul Quadra 150 are ca zonă de aplicabilitate și zona de construcții industriale, fiind o soluție rapidă și eficientă pentru colectarea apelor pluviale la hale industriale de dimensiuni mici și medii.

Potrivit pentru

Potrivit pentru orice tip de arhitectură și în special acolo unde sistemul de drenaj necesită o mobilitate mai mare a burlanelor și traseul acestora întâlnește elemente de construcție care trebuie ocolite sau străpunse, existând posibilitatea confecționării coturilor gofrate (tip 2) la orice unghi între 25˚ şi 90˚, existând astfel garanția etanșeității prin dispariția unor elemente de îmbinare. Sistemul Ronda, având mecanismul de strângere al îmbinărilor de jgheaburi în spatele jgheaburilor, face ca aspectul îmbinărilor de jgheab să fie foarte discret, creându-se un design plăcut.

Parerile clientilor nostri:

Sistem pluvial Novatik

Claudiu, București spune: Am facut alegerea cea mai buna, cel mai bun raport calitate pret al tiglei metalice, calitatea superioara a serviciilor de consiliere si montaj ma fac sa va recomand cu drag.

Tigla metalica Novatik

Alex, Pitești spune: Din punctul meu de vedere sunteti cea mai sigura alegere pentru un acoperis executat ‘’ca la carte”. Si spun asta pentru ca serviciile au fost de departe cele mai profesioniste.

Tabla tip tigla Bilka

Iulian, Pitești spune: Ireprosabil, am fost impresionat de tot, pana si mesterilor nu le venea sa creada ca azi am comandat
acoperisul iar adoua zi l-am primit

Tigla MEtalica si Sistem pluvial novatik

Petre, Argeș spune: Multumesc pentru sugetiile si solutiile oferite, m-ati scapat de eventuale dureri de cap provocate de
acoperis.

Tigla Metalica Novatik

Andra, Campulung spune: Cea mai buna alegere, costul pe mp de tabla tip tigla inclusiv montajul a fost mult sub cele de pe piata.

Tabla cutata

Mitică, Dâmbovița spune: Multumesc pentru masurile si calculul acoperisului care au fost asa de exacte incat pierderile au fost
foarte mici iar ce s-a taiat la cap de rand s-a refolosit.

Tabla tip tigla Novatik

Luca, Găești spune: Tocmai am incheiat cu success invelirea casei, vreau sa va multumesc pentru promtitudine si fiindca mi-ati expus de la inceput intreg procesul, totul a decurs conform planului intocmit.

Tigla metalica Bilka

Cătălin, Ilfov spune: Buna ziua, cu ajutorul tiglei metalice si echipei de lucru pusa la dispozitie de dumneavoastra acoperisul meu a fost readus la viata, acum este mult mai aspectos si mai rezistent.