tigla metalica novatik

WOOD – PANOU ȘINDRILĂ METALICĂ

WOOD MAT

15

ANI


GARANȚIE
ESTETICĂ

25

ANI


GARANȚIE
TEHNICĂ

PERFORMANŢĂ ÎNDELUNGATĂ

Frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă este recreată cu noul profil Novatik WOOD, păstrând toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă). Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care trebuie întreținute sau înlocuite, șindrilele metalice Novatik WOOD nu vor avea nevoie de intervenții ulterioare.

TEHNOLOGIE MODERNĂ

Fiecare modul Novatik WOOD este realizat printr-o tehnologie modernă de presare a oțelului, obținând o șindrilă metalică cu nervuri pronunțate, ce imprimă aspectul de neconfundat al șindrilei de lemn. Fixarea modulelor se face prin cuie sau șuruburi, în planul acoperișului, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

<< Pentru mai multe informații tehnice, dă click pe imagine!

AVANTAJE

  • Aspect natural de șindrilă;
  • Finisaj impecabil;
  • Montaj rapid și sigur;
  • Sistem durabil și ușor;
  • Întreținere redusă;
  • Reciclabil 100%;
  • Modelul este simetric și permite suprapunerea modulelor în ambele sensuri (de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga);
  • Rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările de zăpadă;

STRATURI MAT

1. Polyester Mat 35 μm;

2. grund 10 μm;

3. acoperire ZnMg sau Zn;

4. oțel;

5. acoperire ZnMg sau Zn;

6. Polyester 10 μm.

Oțel:
voestalpine

CULORI

Novatik Wood

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ ROTUNDĂ

DOLIE

ȘORȚ DE STREAȘINĂ

ELEMENT RACORD

ȘORȚ PICURĂTOR

PAZIE

COAMĂ RECTANGULARĂ

PARAZĂPEZI BARĂ

SFÂRTECĂTOARE

PARAZĂPEZI PROFIL SIGMA

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

VENTILAŢIE DE CÂMP/SANITARĂ

PODEST

SCARĂ ACCES

TREAPTĂ

COȘ AERISIRE ȘI VENTILAŢIE

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR