Sipca metalica pentru gard

Sipca metalica pentru gard metalic este realizată din oțel DX51D, acoperit cu un strat de vopsea poliester mat, aplicat pe ambele părți.

Sipca metalica pentru gard prezintă multiple avantaje:

  • aspect estetic
  • rezistența ridicata în timp
  • poate fi realizat la culoarea acoperisului,
  • este usor si rapid de montat
  • nu necesita revopsire

Un alt avantaj important al gardului din sipca metalica il reprezinta durata de viață de cel putin 30 ani, timp in care vei avea parte de un gard estetic.

Caracteristici:

  • grosime de 0,8 mm
  • prevăzut cu nervuri care asigură rezistenta la îndoire
  • lățime șipcă 11,3 cm
  • înălțime în funcție de cerințele clienților

Gama de culori

Parerile clientilor nostri:

Tabla tip tigla Bilka

Claudiu, București spune: Am facut alegerea cea mai buna, cel mai bun raport calitate pret al tiglei metalice, calitatea superioara a serviciilor de consiliere si montaj ma fac sa va recomand cu drag.

Tigla metalica Carreta

Alex, Pitești spune: Din punctul meu de vedere sunteti cea mai sigura alegere pentru un acoperis executat ‘’ca la carte”. Si spun asta pentru ca serviciile au fost de departe cele mai profesioniste.

Tabla tip tigla Bilka

Iulian, Pitești spune: Ireprosabil, am fost impresionat de tot, pana si mesterilor nu le venea sa creada ca azi am comandat
acoperisul iar adoua zi l-am primit

Tabla tip tigla

Petre, Argeș spune: Multumesc pentru sugetiile si solutiile oferite, m-ati scapat de eventuale dureri de cap provocate de
acoperis.

Tigla Metalica Wetterbest

Andra, Campulung spune: Cea mai buna alegere, costul pe mp de tabla tip tigla inclusiv montajul a fost mult sub cele de pe
piata.

Tabla cutata

Mitică, Dâmbovița spune: Multumesc pentru masurile si calculul acoperisului care au fost asa de exacte incat pierderile au fost
foarte mici iar ce s-a taiat la cap de rand s-a refolosit.

Tabla tip tigla Novatik

Luca, Găești spune: Tocmai am incheiat cu success invelirea casei, vreau sa va multumesc pentru promtitudine si fiindca mi-ati expus de la inceput intreg procesul, totul a decurs conform planului intocmit.

Tigla metalica Bilka

Cătălin, Ilfov spune: Buna ziua, cu ajutorul tiglei metalice si echipei de lucru pusa la dispozitie de dumneavoastra acoperisul meu a fost readus la viata, acum este mult mai aspectos si mai rezistent.