ȚIGLĂ METALICă TECK

Profilul Teck recreeaza aspectul acoperisului traditional din sindrila, pe care il imbina cu toate caracteristicile unui acoperis metalic modern.
 
Estetic, usor si etans, acest tip de acoperis este ideal pentru constructiile din zonele rurale sau montane, contribuind la specificul rustic al zonei.

Tigla metalica Mira– sectiune

Informații tehnice
Tip profilTeck
MaterialTabla otel prevopsita
Clasa otelS 250 GD – S 280 GD
Greutate (kg/m²)4.5
Grosimi disponibile (mm)0.5
Latime utila (mm)1200
Acoperire minima de zinc (g/m²)275
Strat acoperire vopsea (µm)55 – PUR NOVA 50 – NATUR RAL 9005
Inaltime cuta (mm)32
Lungime pas (mm)370
Panta minima (˚)16

FINISAJE NOI

PUR NOVA

PUR NOVA, se remarca prin calitatea premium a vopselei, grosimea de 55 µm a stratului de vopsea, rezistenta sporita impotriva zgarieturilor si protectia extinsa contra depigmentarilor, fiind unul dintre cele mai durabile finisaje din piata de profil.

NATUR

Textura inedita a finisajului NATUR complimenteaza aspectul rustic al profilului Teck prin naturaletea lemnului, iar grosimea de 50 µm a stratului de vopsea si protectia superioara de Zinc, de minim 275 g/m2 ofera o durata de viata de peste 50 ani.

PALETAR CULORI METIGLA TECK

STRUCTURA VOPSELEI

Tabla prevopsita utilizata de Metigla in procesul de productie este realizata din otel de calitate superioara (1), zincat la cald, cu protectie de zinc de minim 275 g/m² (2), in conformitate cu euronorma EN 10346, cu rezistenta la coroziune si o durata de viata de peste 50 ani, in conditii normale de mediu.

Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat, cu acoperiri succesive, de stratul de pasivare (3), stratul primar de protectie (4) si stratul de vopsea exterior (5). Acest strat de vopsea (5) este de mai multe tipuri: Polyester (lucios – SP de 25 µm sau mat – SPM de 35 µm), PVDF (polifluorura de viniliden) de 25 µm, PUR NOVA de 55 µm si NATUR de 50 µm.

Pe partea interioara, stratul de vopsea este din Polyester sau Acrilic de 10 µm (6).

PIESE DE FINISAJ

Coama

Dolie

Bordura fronton

Fronton

Bordura calcan

Opritor zapada

Documentatie produs:

Fisa tehnica Metigla Mira

Manual Montaj Teck

Documentatie generala:

Brosura Metigla Rezidential

Certificat garantie Metigla – Rezidential