tigla metalica novatik slate mat

SLATE – PANOU METALIC

SLATE MAT

15

ANI


GARANȚIE
ESTETICĂ

25

ANI


GARANȚIE
TEHNICĂ

PROFIL DISTINCT

Profilul Novatik Slate a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor. Cu Novatik Slate ai un acoperiș cu un design simplu, cu o estetică funcțională, minimalistă și fără elemente inutile care încarcă arhitectura clădirii. Elementele liniare puternice și liniile orizontale îndrăznețe fac din Novatik Slate alegerea ideală pentru toate tipurile de construcții noi și renovări. Suprafețele netede și profilul cu înălțime redusă sunt deosebit de potrivite pentru învelitori cu geometrie complexă și înclinații de minim 16 grade.

PROFIL DISTINCT

Tehnologia modernă de fabricație oferă modulelor Novatik SLATE un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, îmbinarea modulelor realizându-se perfect în timpul montajului, reducând astfel riscul infiltrațiilor și făcându-l unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori de pe piață. Fixarea modulelor se face prin cuie sau șuruburi, în planul acoperișului, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

<< Pentru mai multe informații tehnice, dă click pe imagine!

AVANTAJE

  • Diminuarea pierderilor tehnologice, în special la acoperișurile cu o arhitectură complexă;
  • Finisaj impecabil;
  • Aspect natural de ardezie;
  • Sistem durabil, ușor, cu instalare rapidă și sigură;
  • Rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările de zăpadă;
  • Elementele de prindere fixate în planul învelitorii, oferă un plus de siguranță și protecție împotriva intemperiilor;
  • Întreținere redusă;
  • Reciclabil 100%.

STRATURI MAT

1. Polyester Mat 35 μm;

2. grund 10 μm;

3. acoperire ZnMg sau Zn;

4. oțel;

5. acoperire ZnMg sau Zn;

6. Polyester 10 μm

 

Oțel:
voestalpine

CULORI

ACCESORII

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

COAMĂ ROTUNDĂ

DOLIE

ȘORȚ DE STREAȘINĂ

ELEMENT RACORD

ȘORȚ PICURĂTOR

PAZIE

COAMĂ RECTANGULARĂ

PARAZĂPEZI BARĂ

SFÂRTECĂTOARE

PARAZĂPEZI PROFIL SIGMA

BANDĂ ETANȘARE ȘIPCĂ

BANDĂ VENTILARE COAMĂ

ELEMENT AERISIRE STREAȘINĂ

MEMBRANĂ ANTICONDENS 115,140,160

VENTILAŢIE DE CÂMP/SANITARĂ

PODEST

SCARĂ ACCES

TREAPTĂ

COȘ AERISIRE ȘI VENTILAŢIE

ELEMENT DE VENTILAŢIE ȘI PROTECŢIE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR