Tigla metalica Wetterbest

CALITATE, REZISTENȚĂ, SIGURANȚĂ

Tigla metalica Wetterbest

Z

Caracteristici și avantaje:

  • Tigla metalica Wetterbest este realizata cu materie primă provenită de la importanţi producători de oţel zincat, aluzincat și prevopsit de pe piaţa europeană, precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.
  • Este de 7-10 ori mai usoara decât ţiglele ceramice sau de beton.
  • Este uşor de montat.
  • Este foarte rezistenta la coroziune datorită stratului de zinc și straturilor de vopsea.
  • Este rezistenta la intemperii şi radiaţii ultraviolete.
  • Datorită tehnologiei de producţie şi materialului din care sunt fabricate, ţiglele metalice Wetterbest® se comportă excelent la solicitările mecanice, nu crapă şi nu se sparg.
  • Sunt uşor de întreţinut, iar suprafaţa lor netedă nu reţine umezeala, praful sau alte impurităţi, acestea fiind îndepărtate foarte uşor de ploaie. Astfel, spre deosebire de alte țigle, nu permit apariția mușchilor și mucegaiului.
  • Au fost concepute atât pentru construcţii noi, cât şi pentru renovări ale acoperişurilor existente, cu înclinaţia de minim 14˚.
  • Au un design elegant şi sunt disponibile într-o paletă largă de culori; peste 30 de nuanțe lucioase și mate.

 

Tigla metalica Wetterbest

Colosseum

Tigla metalica Wetterbest

Plus

Tigla metalica Wetterbest

Gladiator

Tigla metalica Wetterbest

Clasic

Z

Modelele de tigla metalica Wetterbest ® Gladiator și Plus prezintă o înălțime a ondulei și a treptei dintre module peste media uzuală, aspect care le conferă atât un avantaj estetic, cât și unul de rezistență mecanică.

Profilul în relief al ţiglei Wetterbest® conferă siguranţă maximă împotriva infiltraţiilor, dar şi rezistenţă mecanică mărită, graţie treptei majorate la 20 mm şi chiar 30 mm – în cazul profilului Wetterbest® Plus.

Greutatea redusă, de sub 5 kg/mp, oferă posibilitatea dimensionării economice, atât a şarpantei, rezultând un consum mai mic de lemn, cât și a construcţiei, în ansamblu, rezultând un consum mai scăzut de beton armat comparativ cu construcțiile care au învelitori de 10-40 kg/mp.

Ţiglele metalice inscripţionate cu marca Wetterbest® au grosimea standard cuprinsa intre 0.4 mm si 0.6 mm.

Toate ţiglele metalice Wetterbest® au inscripţionate pe spatele profilului marca, numărul de comandă, data fabricaţiei, codul semifabricantului, sigla de certificare ISO 9001 și marcaj CE.

Pentru o învelitoare metalică rezistentă trebuie îndeplinite cumulativ următoarele 3 condiţii: materie primă de bună calitate, profilare precisă pe linii automate performante şi montaj calificat (prin intermediul distribuitorilor autorizați).

Depaco® oferă în acelaşi timp, atât cele 3 condiţii obligatorii pentru o învelitoare rezistentă, de calitate superioară, cât şi alte avantaje precum livrare rapidă şi consiliere de specialitate.

Nu se recomandă utilizarea unor panouri de țiglă metalică mai lungi decât echivalentul a 8 pași, întrucât acestea se deformează ireversibil, indiferent de modul de manipulare!

 
Z

Despre tigla metalica Wetterbest

Produsele Wetterbest® sunt produse originale, de calitate superioară, dezvoltate ca material pentru învelitorile de acoperişuri. Au durata de viaţă mai mare decât învelitorile tradiţionale din țiglă ceramică sau tablă zincată, fiind compatibile cu orice tip de construcţii: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi.

Profilurile ţiglei metalice Wetterbest® sunt special concepute pentru a oferi siguranţă împotriva infiltraţiilor, prin etanşeitatea sporită faţă de alte tipuri de învelitori.

Țigla metalică Wetterbest® este realizată în cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanică prin deformarea plastică la rece a oţelului prevopsit. Se remarcă prin rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, prin greutate specifică redusă, prin gama variată de culori şi dimensiuni și o durată medie de viaţă de 50 de ani.

Țigla metalică Wetterbest® este incombustibilă, folosirea acesteia drept material pentru realizarea învelitorilor, neinfluenţând clasa de rezistenţă la foc a acoperişurilor.

Call Now Button