Tabla cutată

Tabla cutata reprezinta o solutie pentru inchidereacompartimentarea sau acoperirea cladirilor cu destinatii multiple, precum cladiri destinate activitatilor industriale (hale de productie, depozite), cladiri destinate sectorului agricol (depozite, spatii pentru cresterea animalelor), cladiri destinate activitatilor comerciale, culturale si sportive.
 
Metigla produce tabla cutata in mai multe variante de profilare (TR8, TR30, TR35, TR45, ONDU 18 si ONDU 18 CURB), pentru perete si acoperis.
 
Materia prima utilizata in productia tablei cutate este otelul din clasa S280 GD, galvanizat la cald, cu protectie de zinc de minim 275 g/m², ce ii confera rezistenta la coroziune si o durata de viata de peste 50 ani.

Aplicații tablă cutată

Cladiri cu destinatie industriala

Tabla cutata este potrivita pentru constructia halelor de productie si depozitare.

Cladiri cu destinatie comerciala

Solutia perfecta pentru cladirile de birouri, supermarket-uri sau showroom-uri.

Cladiri cu destinatie agrozootehnica

Metigla produce tabla cutata in mai multe variante de profilare pentru hangare, silozuri sau grajduri.

Cladiri cu destinatie sportiva si culturala

Tabla cutata este ideala in constructia salilor de sport si a altor structuri dedicate spectacolelor.

DEPOZITARE

In cazul in care este necesara depozitarea produselor inainte de montaj, tigla metalica se va amplasa in pozitie inclinata, pe traverse din lemn uscat, in interiorul depozitelor sau in alte spatii de depozitare inchise, intr-un loc uscat si bine ventilat, ferite de intemperiile ce pot afecta starea acestora.

Se recomanda ca depozitarea produselor sa se realizeze pentru o perioada de maxim 30 zile.

MONTAJ

La taierea tiglei metalice se recomanda utilizarea foarfecelor manuale sau electrice pentru taiat tabla. Este interzisa utilizarea polizorului unghiular sau a oricaror unelte care produc supraincalzire in zona de debitare. Spanul rezultat din activitatea de debitare sau perforare a tiglei trebuie indepartat imediat, cu ajutorul unei perii.

Folia adeziva de protectie va trebui indepartata la finalizarea montajului.

MANIPULARE SI TRANSPORT

Tigla metalica se livreaza in pachete infoliate, incarcate in mijloacele de transport cu ajutorul motostivuitoarelor si asezate pe suporti de protectie. Suportii sunt plasati la o distanta de un metru, pentru a evita deformarea foilor de tabla.

In timpul deplasarii se recomanda asistarea pachetului cu chingi, pentru a se evita deplasarea in interiorul mijlocului de transport.

Descarcarea se va realiza cu ajutorul unui motostivuitor automat sau manual, cu respectarea regulilor specifice de manipulare.

Pentru a nu afecta forma in zonele de ambutisare, foile cu lungime mare vor fi ridicate din lateral si transportate pe cant.

TR8

Profilul de tigla Clas este caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri arhitecturale. Panta minima la care poate fi utilizat acest tip de profil este de 8°.

TR30

Tabla cutata TR30 este o solutie rapida si eficienta pentru cladirile cu destinatie industriala sau comerciala, fiind recomandata atat pentru constructia acoperisurilor structurale, cat si pentru finisarea fatadelor.

TR35

Tabla cutata TR35 este o solutie rapida pentru cladirile cu destinatie industriala sau comerciala, fiind recomandata pentru constructia acoperisurilor structurale si a fatadelor.

TR45

Tabla cutata TR45 este o solutie rapida pentru cladirile cu destinatie industriala sau comerciala, fiind recomandata pentru constructia acoperisurilor structurale si a fatadelor.

ONDU18

Materia prima utilizata de Metigla in productia tablei cutate este otelul din clasa S280 GD, galvanizat la cald, cu protectie de zinc de minim 275 g/m², ce îi confera rezistenta la coroziune si o durata de viata de peste 50 ani.

Call Now Button